Participă în concurs și „Fii TU promotorul Alma Mater!”

USMF MOLDOVA, concurs, oportunitate, medicina

Departamentul Comunicare și Relații Publice al USMF „Nicolae Testemițanu” relansează concursul „Fii TU promotorul Alma Mater” pentru selectarea studenților de la fiecare specialitate cu scopul de a realiza spoturi video de promovare a profesiei de medic, stomatolog, farmacist, asistent medical şi optometrist.

Participanții la concurs trebuie să scrie un discurs prin care vor încerca să promoveze cât mai atractiv specialitatea pe care au ales-o. Mesajul trebuie să se încadreze în maximum 2 minute, să fie cât mai atractiv și să fie accesibil ca limbaj pentru publicul larg. Studentul trebuie să dețină abilitățile necesare pentru a se exprima în fața camerei de luat vederi.

Textele vor fi expediate la adresa relatiipublice@usmf.md, până în data de 30 aprilie 2019. Participanții vor indica specialitatea, anul de studii, grupa și un număr de telefon.

Autorii celor mai bune texte vor fi invitați pentru realizarea înregistrărilor video. Finaliștii vor primi statut de ambasador al USMF „Nicolae Testemițanu” și vor fi menționați cu diplome. Toți participanții la concurs vor primi certificate și produse cu marca instituției.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la Yard Sale, ediția de iarnă, și „Feel the Love”
Next Oportunitate de călătorie pentru tinere apărătoare a drepturilor omului
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × five =