Devino voluntar în cadrul platformei traditional.md


voluntar traditional

Traditional.md este o piață inclusivă pentru antreprenori seniori și antreprenori din zonele rurale, ce vor avea posibilitatea să-și promoveze activitatea și să-și vândă produsele.

Pe lângă multe alte beneficii, grupurile de antreprenori vor avea acces la o platformă online, unde aceștia pot ajunge la o audiență mai mare pentru clienți și își vor elibera potențialul maxim. Făcând acest lucru, va fi încurajată dezvoltarea tehnologică pe sectoare cu valoare adăugată și va fi asigurată creșterea lor durabilă. În al doilea rând, este o susținere a dezvoltării antreprenoriatului social, care este o sursă de creare de locuri de muncă și de incluziune economică.

Platforma recrutează voluntari activi ce s-ar putea implica în crearea și dezvoltarea platformei și în comunicarea cu meșteșugarii-beneficiari ai acesteia.

Dacă ești interesat și îți dorești să contribui la promovarea și conservarea tradițiilor noastre și să asiguri sustenabilitatea micilor producători autohtoni, atunci scrie un email la adresa info@traditional.md unde vei indica datele tale de contact și un mesaj ce să justifice motivația ta de a te implica în cadrul platformei, iar noi vom reveni cu informații și sarcini pentru tine.

Traditional.md va fi lansată pe 1 iunie, și va reprezinta:

  • platformă online comercială care va furniza servicii de marketing online și comerț electronic la costuri reduse pentru cel puțin 50 de companii mici;
  • asistență personalizată în elaborarea designului online și a prezentării produselor la cel puțin 30 de antreprenori;
  • susținerea a cel puțin 10 antreprenori sociali, acoperind taxele de intermediere a transferurilor comerciale prin intermediul platformei.

Urmărește paginile de Facebook și Instagram ale platformei pentru mai multe informații despre acestea. Dacă ești antreprenor și îți dorești să-ți promovezi produsele, nu ezita să ne contactezi.

Previous Oportunitate pentru OSC-urile din Cahul, Glodeni și Strășeni
Next Uniunea Elevilor din Moldova recrutează: Fii parte a unei rețele naționale de tineri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *