Fii voluntar în cadrul primului Centru de Informare pentru Turiști din Chișinău

Centru de Informare pentru Turiști din Chișinău, voluntar, oportunitate pentru tineri

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova anunță a treia etapă de selecție a voluntarilor pentru sezonul turistic 2019 în cadrul primului Centru de Informare pentru Turiști din Chișinău.

Dacă ai între 16-99 ani și ești vorbitor de limbă engleză, rusă, germană, italiană, spaniolă, poloneză, franceză sau oricare altă limbă străină și îți dorești să petreci timpul liber într-un mod distractiv și constructiv ești invitat să facă parte din echipa Centrului de Informare pentru Turiști.

Cei interesați trebuie să completeze formularul până la data de 20 martie 2019.

Prin activitatea lor în acest Centru, tinerii vor câștiga experiență care va contribui la formarea lor profesională. La începerea stagiului, tinerii vor fi instruiți iar la finisarea lui vor primi un certificat de voluntariat, care va atesta colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.

Deasemenea, pe parcursul stagiului, voluntarii vor beneficia de posibilitatea de a participa la diverse training-uri/seminare, tururi de informare, excursii si participări la evenimentele organizate de ANTRIM sau în colaborare cu diferiți parteneri.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Festivalul Filmului Francofon, ce se va desfășura la Chișinău și Tiraspol, te așteaptă
Next JOB//Centrul Național de Mediu angajează expert proiecte
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − sixteen =