Organizarea târgurilor cu produse autohtone, în weekend-ul 11-12 iunie 2022


Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 11-12 iunie 2022, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse târguri cu produse autohtone.

În sectorul Centru vor fi organizate iarmaroace cu fructe și legume ale producătorilor locali, pe următoarele adrese: str. V. Alecsandri, 8, colț cu strada Lacului, str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30.

În sectorul Buiucani, sâmbătă, 11 iunie 2022, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc Târgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor ECO și artizanali, producători locali cu mărfuri alimentare și nealimentare ecologice.

Totodată, în Parcul „Alunelul” va fi organizat târg cu produse agroalimentare și articole de artizanat, organizat de Federația Fermierilor.

În sectorul Botanica, Parcul „Valea Trandafirilor”, duminică, 12 iunie 2022 va avea loc un eveniment sportiv, organizat de către SRL ,,Acvilin Grup”.

În sectorul Râșcani, pe str. Matei Basarab, 1, bd. Moscova, 21, vizavi de str. Matei Basarab 6, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni, organizat de Pretura de sector.

De asemenea, pe Calea Orheiului 109/2, va fi organizat târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Rezidență artistică în domeniul artelor vizuale și a instalației artistice „Au Gust”
Next Activități cultural-artistice în weekend-ul 11-12 iunie 2022
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 4 =