5 platforme de vizionare a filmelor


Pe lângă procesul de decizie la ce să te uiți, mai vine și întrebarea unde să te uiți. Pe internet poți găsi multe site-uri ilegale, cu multe reclame și posibili viruși, care o să îți taie distracția la sigur. Astfel, am decis să vă scriem o listă cu cele mai mari și mai cunoscute companii de producere și vizionare a filmelor și serialelor, care sunt sigure și preferate de milioane de oameni până acum.

Netflix

Nici nu am fi putut să începem cu altceva. 

Compania s-a extins la nivel internațional, iar până în ianuarie 2016, serviciile Netflix sunt operate în peste 190 de țări. A intrat în industria de producție de conținut media în 2012 debutând cu serialul House of Cards.

Și-a extins foarte mult atât producția de film cât și de seriale de televiziune de atunci, oferind conținut Netflix Original prin intermediul bibliotecilor online de filme și televiziune. Netflix a lansat aproximativ 126 de seriale originale sau filme în 2016, mai mult decât orice altă rețea sau canal de televiziune.

Amazon Prime Video

Amazon Video este un serviciu de internet de distribuție digitală care este dezvoltat, deținut și operat de compania Amazon.

Are câteva showuri originale, dar și multe cumpărate. Fiind recunoscut de Emmy, e un service extrem de popular, având peste 175 milioane de persoane ce l-au accesat în ultimul an.

CW

The CW Television Network este o rețea de televiziune americană care a început să emită pe 18 septembrie 2006. The CW a fost formată din fuziunea The WB și UPN.

Printre show-urile sale curente se numără Legacies, Nancy Drew, The Flash, Riverdale, și multe alte seriale populare.

Deși e o companie TV de producer, totuși CW are o aplicație, CW App pe care gratuity puteți viziona ultimele câteva episoade din serialele ce sunt televizate la moment, noile serii fiind încărcate acolo la o zi după difuzarea pe TV.

Disney+

Disney+ este un serviciu de streaming deținut de Walt Disney Company. Cea mai mare parte a conținutului său este format din filme și seriale de televiziune produse de Walt Disney Studios și Walt Disney Television, precum și de alte branduri deținute de Disney, cum ar fi Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic.

Producția de filme și seriale de televiziune pentru lansare exclusivă pe platformă a început la sfârșitul anului 2017, și deja are peste 104 milioane subscriberi.

HBO Max

HBO Max este un serviciu american abonament la cerere streaming de la WarnerMedia Entertainment, o divizie a AT&T s WarnerMedia. Serviciul lansat pe 27 mai 2020, cu deja 44 milioane subscriberi.

HBO Max se bazează pe serviciul de televiziune premium HBO al WarnerMedia și include toată programarea sa, precum și o gamă de programare suplimentară originală și conținut de bibliotecă din toate părțile din WarnerMedia, precum și furnizori de conținut terți de la care WarnerMedia a cumpărat drepturi de streaming.

Serviciul de streaming se va lansa și în România în a doua parte a anului 2021, HBO România afirmând acest lucru în mediul online.

Urmăriți filmele și serialele preferate sigur și legal, pentru a aprecia munca depusă în acestea, iar pentru mai multe articole informative, accesați paginile noastre de Facebook și Instagram.

Reporter Youth.md: Cristina Pascal

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cum să fii încrezător în propriile tale forțe
Next 5 metode de îmbunătățire a ecologiei
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 9 =