Vizionează spectacolul care se află în topul preferințelor iubitorilor de teatru


Cine organizează ? VATRA

Ce ? Spectacolul “Străini în noapte”

Când ? 30 și 31 Octombrie 2017

Unde ? Teatrul Național “Mihai Eminescu”

Detalii:

Piesa de teatru “Străini în noapte” va fi regizată și la Chișinău, un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă. Rolurile principale vor fi jucate de renumiții actori români Florin Piersic și Medeea Marinescu.

Pierre (jucat de Florin Piersic), un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (jucată de Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, ci pentru că este o capodoperă, o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează, ce vor zice și cum va decurge acțiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru pentru că nu trebuie să ai timp să te plictisești când ești în sală.

Biletele le găsiți la numărul de telefon 079551133

 

Sursă: https://m.facebook.com/events/1843874515903556

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Nu rata şansa de a câştiga o bursă în valoare de 12000 MDL
Next Come and have fun at another Trivia Quiz organized by ARC
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *