Practică sportul de acasă! Antrenamente zilnice LIVE


antrenamente zilnice live

Trezește-te în fiecare dimineață pentru antrenamente zilnice alături de antrenorii Petru Artene și Cristi Tihon! Menține-te în formă, chiar și pe timp de carantină!

Cum să te menții în formă când peste tot e carantină? Simplu. Te trezești și, în locul sprintului matinal pe rețelele de socializare, facem exerciții de înviorare alături de antrenorii de la sporter.md!

În fiecare dimineață, începând cu ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, în direct, se va desfășura înviorarea „Trezește-te cu Sporter”. Aceste antrenamente zilnice, vor fi conduse de antrenori cu experiență. Vei profita din plin de exerciții fizice utile!

Ne îmbrăcăm comod și găsim un spațiu potrivit în casă. Conectăm orice dispozitiv de pe care vom putea urmări transmisiunea în direct și începem – vei și uita că ești în carantină! Îndeamnă-i pe toți din familie să se conecteze, pentru a vă înviora de dimineață împreună!

Apropo, dacă ești antrenor și ai un program de exerciții interesant, pe care ai vrea să-l prezinți în direct, scrie pe pagina de Facebook, iar cei de la sporter.md te vor contacta!

Pentru a urmări aceste antrenamente zilnice, dă un click aici! Începe ziua cu înviorare și vei fi mult mai motivat tot restul zilei!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job Sângera: Primăria orașului angajează specialist în scrierea de proiecte
Next Tur virtual la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 8 =