Job offer// devino expert plătit în dezvoltarea paginilor web


Consiliul Național al Tineretului din Moldova anunță concurs de selectare pentru job-ul de expert sau a unei organizații specializate în dezvoltarea paginilor web. Acesta urmează să dezvolte o pagină nouă a CNTM care să fie una atractivă pentru tineri, inclusiv cu elemente de accesibilizarea a acesteia la necesitățile persoanelor cu dizabilități.

Persoana selectată va fi responsabilă de:

  1. Reconceptualizarea paginii web a CNTM;
  2. Crearea unei baze de date pentru resursele web ale CNTM cu filter de căutare;
  3. Testarea siteului;
  4. Portarea resurselor web de pe pagina veche a CNTM pe pagina nou creată, precum și alte sarcini ce se impun întru realizarea cu succes a acestei misiuni.

Persoanele interesate de acest job trebuie să transmită un dosar, care să conțină:

  1. CV-ul aplicantului;
  2. Scrisoarea de motivare care va conține și o schiță metodologică de lucru;
  3. Exemple de pagini web dezvoltate și trimiteri la acestea (la necesitate se va cere demonstrarea dreptului de autor asupra produselor prezentate).
  4. Oferta financiară.

Despre CNTM:

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) este structura asociativă a 61 de organizații de tineret, ce promovează drepturile tinerilor și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret. Fiind fondat la 18 februarie 1999, CNTM activează în baza următoarelor principii de organizare și funcționare: solidaritate, autonomie organizațională și funcțională, transparență, libertatea opiniei și a exprimării, eligibilitatea organelor de conducere, egalitatea deplină în drepturi a membrilor, profesionalism.

CNTM consideră că tinerii sunt foarte importanți și vocea lor trebuie auzită. Astfel, prin intermediul organizațiilor de tineret, împuternicesc, încurajează, implică, reprezentă, și susține tinerii din întreaga țară. Având mai multe direcții de activitate, CNTM își dorește să mărească numărul tinerilor în structurile de conducere, să-i implice în procesul de luare a deciziilor, să le formeze spiritul civic, promovând voluntariatul.

📌Dosarul de participare la concurs va fi transmis până pe data de 8 martie 2020, prin e-mail la adresa cntm.corespondenta@gmail.com cu mențiunea „Expert în web design”.

📌Pentru întrebări de clarificare, esti rugat să contactezi pe Roman Banari, Secretar general al CNTM, email: roman.banari@cntm.md sau la nr. de telefon (+373 22) 23 51 75.

Alte oportunități pentru tineri găsesti în categoria Educational si Divertisment.

Previous Participă la Școala Organizatorului Comunitar și contribuie la rezolvarea problemelor din localitatea ta
Next Ziarul de Gardă lansează o campanie de colectare a cărților și jucăriilor pentru un internat de copii
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *