Participă la Școala Organizatorului Comunitar și contribuie la rezolvarea problemelor din localitatea ta


rezolvarea problemelor comunitare soc

Aplică la Școala Organizatorului Comunitar (ȘOC) și vei avea parte de instruire în organizare comunitară după care vei putea să organizezi activitatea grupurilor civice și să contribui la rezolvarea problemelor locale prin comunicare cu autoritățile publice locale/centrale.

Ce reprezintă ȘOC?

Școala Organizatorului Comunitar (ȘOC) este un program de instruire în organizare comunitară pentru activiști și cetățeni cu inițiativă care doresc să organizeze activitatea unui grup civic și să contribuie la rezolvarea problemelor locale prin comunicare cu autoritățile publice locale și centrale.

Ne propunem să organizăm instruiri periodice pentru circa 10-12 activiști, timp de 4 – 5 luni, în care vor fi abordate principiile generale ale organizării comunitare, dar și exerciții practice în teren. Instruirile vor fi gratuite.

Fiecare instruire va avea durata de o zi, organizat nu mai frecvent de 1 dată pe lună. Ca rezultat al ȘOC, participanții vor avea un set de cunoștințe și deprinderi necesare pentru a asigura funcționarea unui grup civic care va interacționa cu autoritățile publice locale.

Participanții trebuie să întrunească următoarele cerințe:

  1. Competențe de comunicare și lucru în echipă;
  2. Responsabilitate și spirit de inițiativă;
  3. Deschidere spre interacțiune cu autoritățile publice locale.

Prioritar sunt invitați să aplice persoane active din raioanele: Glodeni, Fălești, Drochia, Florești, Șoldănești, Rezina, Orhei, Telenești, Călărași, Ungheni, Nisporeni, Cahul, dispuși și motivați să participe la toate instruirile și lucrul în teren. În același timp, încurajăm persoanele active și din alte regiuni să aplice.

Notă: Absolvenții ȘOC, care vor demonstra rezultate în activitățile practice, vor putea fi ANGAJAȚI în calitate de organizatori comunitari, în cadrul programului PUNE UMĂRUL.

Cum aplici?

Pentru a te înscrie, te invităm să completezi FORMULARUL ONLINE.  Înscrierea se face până la data de 12 martie 2020, ora 22:00.

Pentru detalii suplimentare contactați-ne la numărul 060599921 sau adresa puneumarul@gmail.com.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, accesând zilnic youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fă cunoștință cu valoarea culturală a mitului poporului român
Next Job offer// devino expert plătit în dezvoltarea paginilor web
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + 18 =