Înscrie-te pentru o bursă de studiu internațională, în cadrul programelor HMC și ASSIST, pentru anul 2023-2024


Elevii claselor a X-a pot aplica acum pentru o bursă de studii în SUA sau Marea Britanie. Bursele de studiu sunt complet sau parțial finanțate de către școlile partenere ale ONG-urilor ASSIST (USA) și HMC (UK) și sponsorii acestora.

Programele de burse ASSIST și HMC conectează, anual, sute de elevi din întreaga lume într-o rețea a tinerilor erudiți, vizionari, a liderilor de mâine. Școlile partenere sunt orientate către selectarea celor mai studioși, determinați și ambițioși elevi internaționali.

Școlile în care sunt plasați elevii câștigători sunt private, prestigioase și renumite atât datorită performanțelor academice, cât și a rezultatelor excelente la activități extracurriculare, precum sportul, artele, cercetarea.

Sunt eligibili pentru concurs elevii claselor a X-a care:

  1. Visează să studieze în afara țării, la liceu și, eventual, la universitate;
  2. Sunt deschiși provocărilor și experiențelor noi;
  3. Sunt încrezători în forțele proprii și orientați către un viitor strălucit.

De-a lungul anilor, ASSIST și HMC și-au confirmat expertiza și interesul în a selecta cele mai bune școli americane și britanice, ținând cont de hobby-urile elevilor și de obiectivele de viitor.

Dincolo de faptul că bursele sunt finanțate integral sau în mare parte, acoperind costuri ce țin de cazare, întreținere, materiale școlare, aptitudinile și competențele dobândite de elevi în timpul șederii vor fi un avantaj pentru viitorul lor parcurs educațional, atât în Moldova cât și în străinătate.

Dacă ești interesat/ă, aplică la concurs până pe 15 noiembrie, accesând isceo.md, și fă-ți, mondial, vocea auzită!

ISCEO (International Study Centre for Educational Opportunities) este coordonatorul programelor ASSIST și HMC în Republica Moldova și mediază procesul de selecție a câștigătorilor de burse. ISCEO organizează concursul pe etape și oferă sprijin candidaților înainte, în timpul și după plecarea lor în Marea Britanie sau SUA.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Autoare: Laura Macari

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vă invităm la programul „Camp Identity”
Next Participă la programul de dezvoltare profesională „Predarea educației media și combaterea dezinformării”
Laura Macari
About the author

Laura Macari

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − one =