Ziarul de Gardă lansează o campanie de colectare a cărților și jucăriilor pentru un internat de copii


ziarul de gardă campanie de colectare carti jucarii

Primăvara e deja foarte aproape, iar o dată cu ea, vine și buna dispoziție în sufletele noastre, inspirația de a face lucruri noi și frumoase! Dăruiește un zâmbet în această perioadă senină, copiilor dintr-un internat din Chișinău, în cadrul unei campanii organizate de Ziarul de Gardă.

Pentru că vine 1 martie, Sărbătoarea Mărțișorului care semnifică începutul primăverii, dar și ziua de naștere a marelui povestitor Ion Creangă, echipa Ziarului de Gardă a decis să organizeze o colectă de carte și de jucării pentru niște copii minunați, care își fac studiile la Gimnaziul-internat nr.3 din Chișinău.

Cum te poți implica în această campanie?

Colectarea darurilor va avea loc la sediul redacției Ziarul de Gardă (str. București 36/2) în perioada 1 martie – 7 martie. Fii un exemplu, pentru copii tăi și pentru ceilalți, împărțind cu alții.

Campania va fi lansată duminică, 1 martie, ora 11.00, în incinta redacției, unde sunt așteptați copii cu vârsta de 5-9 ani, însoțiți de câte un părinte, la un workshop oferit cu drag de către „EduJoc”, în cadrul căruia participanții vor „împleti” povești și mărțișoare împreună cu scriitorul Constantin Dragomir.

Descoperă mai multe posibilități, fiind alături de youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job offer// devino expert plătit în dezvoltarea paginilor web
Next Află mai multe despre Formatele TV la un training cu Barney Jones la Teleradio Moldova
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 4 =