Proiect online pentru tineri lideri din Moldova, Ucraina și Georgia


tineri lideri

Ești student sau activist civic cu vârsta între 18-25 de ani? Locuiești în una din aceste țări: Ucraina, Moldova, Georgia? Alătură-te celor 30 de tineri participanți ai proiectului „Împuternicirea tinerilor lideri în vremea pandemiei”.

Participă, dacă:

  • Ai identificat o problemă locală în comunitate și dorești să identifici o soluție care să susțină dezvoltarea democratică a țării;
  • Dorești să înțelegi mai bine relațiile transatlantice, democrația secolului XXI și tendințele între țări pe fondul pandemiei COVID -19;
  • Ești interesat să întâlnești tineri lideri din diferite țări și să găsești soluții la problemele comune;

Prin selectarea a 30 de participanți din regiunile Ucraina, Moldova și Georgia, proiectul își propune să împuternicească tinerii să ia măsuri colective pentru a construi rezistența și a aborda problemele comune cu care se confruntă toate cele trei societăți.

Pe o perioadă de patru luni, proiectul va acoperi sesiuni tematice lunare cu experți și decidenți naționali și internaționali pe teme legate de democrație, relații transatlantice, dezinformare, activismul tinerilor și altele.

Participanții vor participa, de asemenea, la sesiuni de consolidare a capacității online și de mentorat care vizează dezvoltarea competențelor în proiectarea și implementarea proiectului. După finalizarea sesiunilor de învățare și a atelierelor, participanții vor avea ocazia să-și transforme ideile în proiecte locale.

Cei interesați de implementarea unui proiect la nivel național sau transfrontalier sunt eligibili să solicite finanțare în cadrul proiectului. La finalul proiectului, participanții vor discuta despre proiecte mici la evenimentul online și își vor împărtăși experiențele de leadership local și implementarea proiectului.

Având în vedere pandemia COVID-19, proiectul va avea loc în întregime online în Zoom. Cunoașterea limbii engleze este obligatorie cel puțin la un nivel intermediar (B2).

Dacă vrei să participi, înscrie-te AICI, până pe 27 august 2021.

Acest proiect este susținut financiar de fondul german Marshall din Statele Unite.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Devino Ambasadoare Tech Women și inspiră femeile să aleagă o carieră IT
Next Job pentru tineri // Platforma „Oameni și Kilometri” angajează reporter
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + 2 =