Ofertă de angajare // asistent/ă de proiect în cadrul Coaliției Sectorului Cultural Independent


Coaliția Sectorului Cultural Independent din RM este în căutarea unui/ei asistent/e de proiect, care să se alăture echipei noastre.

Ești interesat/ă de sectorul cultural independent din Republica Moldova și dorești să îl dezvolți?
Ești pasionat/ă de management cultural, advocacy în domeniul culturii și ești dispus/ă să susții organizațiile non-profit, inițiativele culturale și artiștii?
Atunci te invităm să te alături echipei noastre!

Coaliția Sectorului Cultural Independent din Republica Moldova are sediul în Casa Zemstvei din Chișinău și are drept scop de a susține sectorul cultural independent din în Republica Moldova și din regiunea Parteneriatului Estic / Mării Negre. Obiectivele noastre sunt:

 • dezvoltarea unui centru cultural pentru arta contemporană și cultură civică cu participarea artiștilor locali și internaționali
 • lansarea unui program de mobilitate pentru artiștii din Moldova
 • organizarea programului Spații Culturale Alternative 2023
 • crearea primului Fond al Culturii din Republica Moldova
 • crearea unei platforme online și creșterea vizibilității sectorului cultural independent
 • organizarea programelor educaționale privind jurnalismul cultural, activitatea curatorială, elaborarea de politici culturale și cartografierea resurselor culturale.

Persoana selectată va asista echipa de proiect în implementarea următoarelor sarcini:

 • va participa la ședințele de planificare și coordonare
 • va oferi sprijin logistic și va asista, din punct de vedere tehnic, în procesul organizării activităților planificate (ateliere de lucru, evenimente etc.)
 • va comunica cu participanții la activități și îi va ghida la nevoie
 • va participa în procesul documentării evenimentelor și la procesarea fișierelor, pentru a fi publicate pe platformele online
 • va organiza achizițiile și va colecta chitanțele, facturile, expedierile poștale și alte livrări
 • va ajuta la promovarea evenimentelor prin intermediul afișelor și rețelelor de socializare
 • va executa alte sarcini necesare implementării proiectului

Candidații potențiali vor avea experiență anterioară de lucru în sfera managementului de proiect (preferabil, în domeniul culturii), abilități foarte bune de comunicare și cunoștințe ale limbii române și engleze, vorbite și scrise (cunoașterea limbii ruse va fi considerată un avantaj). Să-și dorească să lucreze într-o echipă și să fie capabil/ă să identifice soluții practice într-un mod autonom. Să-și dorească să învețe și să se dezvolte pentru a se implica și în alte proiecte în viitor.

Vă rugăm să ne trimiteți o scurtă scrisoare de motivație împreună cu CV-ul dumneavoastră cu informații relevante pentru acest apel deschis la adresa cscirm@gmail.com, până la data de 24 ianuarie 2023, iar noi vă vom contacta. Nu ezitați să ne contactați pentru orice alte întrebări pe care le-ați putea avea.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training pentru tineri // Incluziunea socială și dezvoltarea multiculturală în Moldova: provocări și perspective
Next Ești interesat de storytelling și creative writing? Înscrie- te la un curs online
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 18 =