Forumul Internațional al Tinerilor „Youth for the Democratic Future”, Ștefan Vodă, 8-11 august


Te simți tânăr și plin de energie, ești activ și te implici, atunci Consiliul Național de Tineret din Republica Moldova are oportunități nemaipomenite pentru tine. La data de 8-11 august se va organiza un forum de comunicare plin de culoare pentru TINErii atât din Moldova, cât și din statele UE: Forumul Internațional al Tinerilor „Youth for the Democratic Future”.

La acest eveniment vor fi în calitate de invitați/invitate Delegații ale Consiliilor de Tineret din alte țări și Președinta Republicii Moldova dna. Maia Sandu.

Forumul Internațional al Tinerilor “Youth for the Democratic Future” este organizat în cadrul proiectului “Youth Activation Program 2.0”. Acesta este implementat de Asociația Obștească ,,Asociația Internațională a Tinerilor”, prin intermediul Programului ,,Ștefan Vodă-Capitala Tineretului 2022”. Eveniment organizat și finanțat de către Ministerul Educației și Cercetării în parteneriat cu Primăria Ștefan Vodă, cu suportul Echipei de Voluntari OameniiV Ştefan Vodă și Consiliului Raional Ştefan Vodă, cu sprijinul Consiliului Național al Tineretului din Moldova.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vezi programul pentru Festivalul Chitarelor, in memoriam Iurie Sadovnic Orheianu
Next Proiect pentru tineri din Drochia „Egalitate de Gen pentru TINEri(e)”
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − one =