Află cum te înscrii la Civil Society Scholar Awards și cum dezvolți proiecte educaționale inovative

doctoranzi, proiect, program, studii, cercetare

Ești doctorand sau profesor universitar? Dorești să dezvolți proiecte educaționale inovative sau să faci cercetări în universități din străinătate? Vino marți, pe 12 martie, la o masa rotundă cu absolvenții programului de granturi “Civil Society Scholar Awards”, program destinat doctoranzilor și cadrelor didactice universitare.

Evenimentul va începe la ora 17:00.

La eveniment vei avea posibilitatea să discuți cu absolvenții programului, care îți vor povesti atât despre experiența lor și proiectele selectate, cât și despre impactul pe care l-a avut acest program asupra activității lor academice și profesionale.

Pentru participare, completează formularul de înregistrare: https://goo.gl/forms/Vea0Hjxhm9qIjZwB3

Programul Civil Society Scholar Awards (CSSA) susţine mobilitatea academică internaţională pentru a oferi suport doctoranzilor şi cadrelor academice universitare în facilitarea accesului la resursele care vor contribui la o cercetare calitativă din punct de vedere social şi educaţional în ţara de reşedinţă.

Sunt eligibili programului:

  • studenţii doctoranzi din domeniile eligibile de studii de la universităţi acreditate din ţara natală sau de peste hotare;
  • cadrele academice universitare care predau cu normă deplină (titlul de master este obligatoriu) la una dintre instituţiile de învăţământ superior din ţara natală.

Programul va finanţa proiecte academice internaţionale de scurtă durată, precum: cercetare (colectarea datelor); vizite de cercetare la biblioteci, arhive sau universităţi; dezvoltarea cursurilor/curriculumului; colaborare internaţională care va rezulta în publicaţii internaţionale.

Orice domenii de studii/predare din cadrul ştiinţelor socio-umaniste sunt eligibile, dar în special cele legate de: drept, justiţie şi guvernare; dezvoltare sustenabilă şi managementul resurselor naturale; drepturi economice şi abilitarea celor nevoiaşi; sănătatea publică; asistenţa socială şi dezvoltarea comunităţii; politici şi drepturi în media; educaţie incluzivă; studii post-conflict; drepturile omului.

• Durata proiectului: între 2 – 12 luni
• Perioada proiectului: 1 septembrie 2019 –31 august 2020
• Solicitări maxime de finanţare: $15,000

TERMENUL LIMITĂ DE DEPUNERE A DOSARELOR: 29 MARTIE 2019

Pentru informaţii detaliate privind programul, instrucţiunile şi formularul de înscriere, accesează linkul.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înregistrează-te la Simpozionul anual de proprietate intelectuală „Lecturi AGEPI”
Next (FOTO) ISTORII URBANE #2: Picturile Murale din Chișinău
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =