Mini-cursuri online pentru tineri conștienți: Consum Critic, Mobilitate alternativă și Administrarea deșeurilor


EcoVisio și progamul activEco invită tinerii să participe la mini-cursuri online de educație ecologică în perioada februarie – martie. După mini-cursuri, participanții vor avea ocazia să realizeze mini-proiecte tematice la ei în comunitate cu susținerea EcoVisio.

Fiecare curs constă din 4 ateliere online cu caracter participativ, și posibile întâlniri/vizite de studiu offline. Participarea este gratuită. Trebuie doar să vă înregistrați aici: https://bit.ly/activeco2022-online (Puteți alege la care mini-curs doriți să participați dintre cele 3).

21, 23, 25, 26 februarie – Consumul critic (și economia de colaborare) – Învățăm care e legătura dintre cumpărături și mediul înconjurător, ce putem face ca să fim mai prietenoși cu mediul, ce costuri ascunse se află în produse, cum să contribuim la dezvoltarea unui consum responsabil și conștient.

28 februarie, 2, 4, 5 martie – Mobilitate alternativă – transport ecologic. La ateliere explorăm care e situația locală și globală cu transportul ecologic, ce soluții e nevoie să implementăm și ce lucruri bune deja se întâmplă, cum să ne unim cu comunitatea bicicliștilor și nu doar, și ce acțiuni concrete poate lua fiecare pentru a transforma realitate dintr-o lume centrată pe automobile private, într-o lume prietenoasă transportului alternativ.

12 – 18 martie – Prevenirea și administrarea deșeurilor. La mini-curs vom explora care e situația locală cu deșeurile, care deșeuri pot fi administrate deja de azi în mod ecologic, la ce trebuie să atragem atenția în problema deșeurilor, și cum putem deveni parte din soluție.

Pentru mai multe detalii sau întrebări, scrieți la elena@ecovisio.org

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Program de voluntariat pentru tineri în cadrul unei Federații de ONG-uri
Next 4 personal finance mistakes!
EcoVisio
About the author

EcoVisio

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × one =