Metode de a face bani vara ca adolescent


Young people reading books in the park. Summer landscape background. Holidays time. Back to school, Study, Learning, Knowledge and Education vector concept

În timpul verii poți găsi multe oportunități de a face bani de buzunar, mai ales ca adolescent. În acest articol vei vedea câteva joburi de vară pentru adolescenți.

Ai grija de animalele de companie ale vecinilor

Daca vecinii tăi au animale de companie și au nevoie de cineva care poate să le întrețină cât merg în vacanță, oferă-te să ai grijă de ele pentru o anumită sumă de bani. Vei fi șocat de numărul imens de oameni care au nevoie de cineva care să aiba grijă de animalele lor.

Creează și vinde bunuri

Dacă te descurci la a creea lucruri de mână, încearcă să le vinzi la târguri sau online. Poți face picturi sau creații de lut. De asemenea, poți începe un masterclass ca să înveti alte persoane. 

Devină livrator

Acest job este doar pentru adolescenți 16+. Te poți angaja ca livrator de mâncare/bunuri dacă ai un mod de transportare (e.x. bicicletă, motocicletă)

Vinde bunuri vechi online

Dacă ai jucării/haine sau orice altceva de care nu mai ai nevoie, poți să le vinzi online.  Obiectele trebuie să fie într-o condiție relativ bună, și să funcționeze corect.

Babysitting

Acest job este pentru adolescentii de 16+. Te poți oferi să ai grija de copiii cuiva. Poți face postări online promovându-ți ofertele sau poți apela la cunoscuți care au copii.

Sper ca acest articol va ajutat sa găsiți mai multe moduri de a face bani vara. Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram  și  Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine! Mai multe articole găsești pe site-ul nostru, Youth.md.

Reporter Youth.md: Sîrbu Bianca

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Have you ever thought about how schools have changed?
Next Mici trucuri ca să-ți vină inspirația când ești în pană de idei
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 − 1 =