Masterat peste hotare pentru studenții din domeniul jurnalism


jurnalism bursa peste hotare

Global Business Journalism (GBJ) de la Universitatea Tsinghua din Beijing este un program de masterat de elită, cu studenți de la facultatea de jurnalism remarcabili din China, dar și din întreaga lume. Programul GBJ, un parteneriat dintre Centrul Internațional pentru Jurnaliști, Universitatea Tsinghua și Bloomberg News a fost desemnat ca unul dintre cele mai prestigioase programe de jurnalism economic în limba engleză de pe continentul asiatic.

Programul este preconizat pentru doi ani și oferă o educație multiculturală provocatoare, predând modul în care acoperă complexitățile economiei globale, ale finanțelor și afacerilor.

China ocupă un rol din ce în ce mai important în economia globală interdependentă, iar datorită acestui fapt programul îi învață pe elevi cum să acopere cu pricepere economia Chinei și economia mondială care se schimbă rapid. Astfel, Global Business Journalism oferă o serie de cursuri specializate, inclusiv extragere de date, strategii corporative, standarde internaționale de contabilitate, jurnalism multimedia, practică New Media, scriere avansată de știri, etică și producție de film documentar. De asemenea, programul îi ajută pe studenți să solicite oportunități de stagiu la principalele organizații media.

Cursurile programului sunt predate în limba engleză de către cărturari de renume internațional și jurnaliști performanți, astfel o primă regulă generală este că toți studenții să trebuie cunoască fluent limba engleză și să poată scrie știri și o teză academică în limba solicitată.

Bursele sunt disponibile pe baza unor criterii, inclusiv realizări academice anterioare, necesități financiare și diversitate geografică. Pentru informații despre burse, trebuie să întrebați la adresa de e-mail tsjcws@mail.tsinghua.edu.cn.

Pentru detalii suplimentare dă click AICI!

Descoperă mai multe oportunități și evenimente online pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Organizaţia Internaţională pentru Migraţie angajează trei Asistenți Sociali
Next Atelier-concurs pentru jurnaliști: „Informare corectă pentru un mediu curat”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =