Participă la masa rotundă despre provocările și perspectivele presei online în regiuni organizat de API

asociatia presei independente, masa rotundă, presa online

Asociația Presei Independente (API) desfăşoară o masă rotundă cu genericul „Presa online în regiuni: provocări și perspective”. Evenimentul va avea loc vineri 17 august, cu începere de la ora 9.30, în sala Barcelona a Centrului Summit (str. Tighina 49/3, etajul 1).

În cadrul evenimentului vor fi prezentate cele cinci start-upuri media online regionale, care au fost lansate și/sau au primit asistență în cadrul unui proiect implementat de API şi finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii. Este vorba de portalurile: Buzz.md (Drochia), Reper.md (Bălți), Ialovnews.md (Ialoveni), Feedback.md (Basarabeasca) și Nokta.md (Comrat). Pe parcursul anului, cele 5 redacții au fost instruite și asistate de mentori care le-au fost alături începând de la crearea conceptului site-ului până la strategiile de dezvoltare a acestora.

Doritorii interesați de subiectul presei regionale online – cu ce provocări se confruntă, ce avantaje au și care sunt tendințele de dezvoltare – sunt invitați să participe la discuții alături de coordonatorii proiectului, reprezentanții și mentorii celor 5 start-up-uri.

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi aici.

Această activitate are loc în cadrul proiectului „Start-up-uri în media online în regiunile Moldovei și suport pentru profesionalizarea presei regionale în scopul informării obiective și responsabilizării aleșilor locali” este implementat de către Asociaţia Presei Independente (API) şi este finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii.

Previous Eşti fan Anime? Vino la cea de-a 24-a ediţie de Anime Screening Night la iHub Chişinău
Next JOB//Agenția Zbor.md caută un Agent Ticketing
Youth.md
About the author

Youth.md

1 Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *