Librăria românească La Două Bufnițe te provoacă să scrii o poveste și să participi la concurs pentru copii


La Două Bufnițe concurs pentru copii

Copiii și adolescenții ingenioși și creativi (între 7 și 18 ani), au ocazia să scrie o poveste care va fi publicată într-o carte! Inițiativa concursului vind din partea librăriei din România: La Două Bufnițe!

Echipa librăriei La Două Bufnițe, timp de 3 ani deja, vă recomandă zi de zi cărți pe care vă face plăcere să le citiți. Librăria La Două Bufnițe, este un spațiu în care fiecare poate discuta și împărtăși impresii despre cărți pe care le-ați citit, despre noutățile apărute, să se joace și să descopere ceva nou.

Acum, librăria vine cu o idee! Pentru că poți profita de aceste zile libere, participă la concurs și scrie o poveste! Care ulterior, va ajunge a fi publicată într-o carte. O carte a Bufnițelor.

Până în 20 aprilie puteți trimite o poveste scrisă de voi pe adresa de mail contact@ladouabufnite.ro (minim 5000 de semne, maxim 10000 de semne), o poveste a căror personaje să fie bufnițe care să trăiască unde dorește imaginația voastră, dar să fie printre cărți.

Dacă vă place să și desenați, puteți trimite un desen atașat poveștii. Chiar dacă e o perioadă în care cu toții trebuie să stăm în casă, imaginația noastră poate să ne ducă oriunde și peste tot.

Profitați de zilele acestea: scrieți povestea bufnițelor, apoi, înainte să o trimiteți, citiți-o și recitiți-o de cel puțin trei ori. Citiți-o chiar și cu voce tare.

Bufnițele librăriei, vor citi cu cea mai mare atenție, singure, în liniște, în camerele sale, toate poveștile pe care le vor primi și vor alege 10, pe care le vor publica într-o carte. Pe hârtie. Voi scrieți poveștile, ei publică cartea.

Cartea Bufnițelor va fi lansată pe 2 decembrie 2020, când librăria va împlini 4 ani.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Asistent(ă) de proiecte în cadrul unei asociații din domeniul ecologic
Next Te simți îngrijorat în ultima perioadă? Chatul Anonim îți oferă suportul emoțional de care ai nevoie
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × one =