ADC te invită să-ți testezi cunoștințele în cadrul unui quiz marca „eu aleg Moldova”


quiz moldova

A fi cetățean al Republicii Moldova înseamnă a-ți cunoaște originile și istoria neamului tău, a ști și a respecta obiceiurile țării, a redescoperi țara în fiecare zi și a-ți împărtăși cunoștințele cu restul lumii. Asociația pentru Dezvoltare Creativă te invită să-ți multiplici cunoștințele #despreMoldova, în cadrul unui quiz marca „eu aleg Moldova”, ce va avea loc luni, 30 august 2021, ora 11.00, online.

Evenimentul oferă posibilitatea de testare a cunoștințelor generale și învățare a unor curiozități noi despre Moldova din domeniul cultură, geografie, istorie și oamenii săi. Întrebările din cadrul quiz-ului online sunt selectate din jocul de societate „Aici e Moldova”, creat în cadrul campaniei sociale eu aleg Moldova, campanie implementată de Asociația pentru Dezvoltare Creativă.

Fiecare participant va juca individual, iar cei ce se vor clasa pe primele trei locuri de frunte vor câștiga câte un joc de societate „Aici e Moldova”

Când? Luni, 30 august 2021, ora 11.00;
Unde? Zoom & de acasă
Cum? Ai nevoie de un telefon sau calculator conectat la internet (preferabil un calculator) și un carnet de notițe.

Pentru a avea un loc la QUIZ, asigură-te că te înregistrezi aici. Link-ul la conferința pe Zoom va fi expediat pe email. (Asigură-te că îți scrii corect adresa de e-mail).

Întrebările de Quiz vor fi afișate pe platforma Kahoot, detalii despre această platformă vor fi oferite la începutul evenimentului pe Zoom.

Quiz-ul #DespreMoldova este organizat în cadrul campaniei sociale „eu aleg Moldova”, implementată de Asociația pentru Dezvoltare Creativă. Acest eveniment este dedicat aniversării a 30-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova.

Sursa: www.usalumni.md

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous La București se vor desfășura Zilele Filmului din Republica Moldova
Next Participă gratuit la un curs de antreprenoriat social și câștigă finanțare
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 19 =