Primăria Municipiului Chișinău organizează primul Forum Economic, 30 septembrie – 1 octombrie 2022


Primăria Municipiului Chișinău organizează primul Forum Economic – cel mai mare eveniment de atragere a fluxurilor investiționale în economia și imaginea capitalei țării.

În acest an la forum vor participa peste 500 de oaspeți, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului academic și asociativ, experți în diferite domenii, investitori și donatori străini, dar și delegații oficiale ale orașelor înfrățite și orașelor partenere și are drept scop oferirea unei platforme de discuții și dezbateri asupra potențialului investițional și de dezvoltare al municipiului Chișinău.

Deși economia a fost marcată, atât pe plan mondial, cât și regional de o serie de schimbări majore, capitala și-a demonstrat capacitatea de adaptare la noile circumstanțe, reușind să vină cu răspunsuri prompte la necesitățile locuitorilor, mediului de afaceri și ale investitorilor.

În contextul actual, este deosebit de important să punem accent pe eforturile comune țintite către identificarea unor soluții și oportunități care să contribuie la dezvoltarea continuă a capitalei. Acestea pot fi identificate și valorificate în urma unor reuniuni pe dimensiunea economică, una dintre acestea fiind și Forumul Economic Chișinău 2022.

Chișinăul rămâne a fi deschis pentru o dezvoltare urbană inovatoare și prietenoasă mediului, fapt care generează noi oportunități de investiții în serviciile necesare pentru atingerea acestui scop.

Când?
30 septembrie – 01 octombrie 2022.

Unde?
Palatul Național

Pentru mai multe detalii sau pentru a vă înregistra accesați acest link.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii din raionul Ialoveni sunt invitați să participe la Concursul Planurilor de Afaceri și pot câștiga până la 50000 de lei
Next Participă la primul Hackaton despre Web 3.0 și Blockchain în Moldova
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =