Job pentru tineri // Internews în Moldova angajează asistenți/te pentru National Geographic Photo Camp


job pentru tineri asistent program

Job pentru tineri // Internews în Moldova este în căutarea unor consultanți/te, cu experiență de lucru în UTA Găgăuzia, care vor fi contractați/e în calitate de asistenți/te în cadrul taberei National Geographic Photo Camp, organizate în parteneriat cu National Geographic Society.

Este vorba despre a doua ediție a programului de instruire în fotografie și educație mediatică prin imagini, ce va avea drept grup-țintă 20 de tineri din toată țara. Tabăra va oferi participanților posibilitatea de a experimenta diverse tehnici de creare a istoriilor vizuale, dezvoltând astfel un spirit de analiză critică a evenimentelor/faptelor și transpunerea acestora în imagini de calitate. Sesiunea de instruire va fi moderată de o echipă de fotografi de talie internațională de la National Geographic Society, care va pune la dispoziția participanților un șir de instrumente și tehnici inovative de redare a istoriilor vizuale.

Cea de-a doua ediție a taberei fotografice fusese programată pentru anul 2020, dar din cauza pandemiei și a restricțiilor epidemiologice a fost amânată pentru luna August 2021. Aceasta urmează să se desfășoare în UTA Găgăuzia, în condițiile în care nu vor exista noi restricții privind organizarea evenimentelor. Internews va lua toate măsurile necesare pentru respectarea normelor epidemiologice și va acoperi toate cheltuielile pentru transportarea, cazarea și alimentarea tuturor participanților.

Asistentul/a va servi drept lider de grup pentru participanți și translatori din limba engleză în română/rusă și viceversa între fotografi și tineri. De asemenea, împreună cu coordonatorul/ -oarea proiectului, vor stabili și organiza activități non-formale de instruire în domeniul educației mediatice pentru tineri. Asistentul/a va fi remunerat/ă.

Vor fi selectate persoanele care au:

  • împlinită vârsta de 18 ani;
  • experiență de lucru în UTA Găgăuzia;
  • experiență în participarea la programe pentru tineri;
  • experiență în organizarea activităților de instruire non-formale (un atu este în domeniul educației mediatice);
  • experiență de lucru în echipă;
  • abilități interpersonale și abilități de comunicare excelente;
  • capacitate de organizare, de prioritizare a sarcinilor, de luare a deciziilor contra timp;
  • atitudine proactivă, pozitivă, ambițioasă, dinamică, creativă, dornică să împărtășească cunoștințele sale cu tinerii participanți;
  • vorbesc fluent limbile română, rusă și engleză.

Persoanele care au depus dosarele în cadrul concursului de anul trecut, sunt încurajate să participe și în acest an.

Pentru a participa la concursul de selectare, doritorii sunt invitați să completeze un formular online până pe 1 aprilie 2021, ora 18:00. Formularul poate fi ACCESAT AICI. Persoana selectată va fi anunțată până pe 15 aprilie.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 060500570 sau scrieți la adresa de email in-chisinau@internews.org

Acest program de instruire este organizat în cadrul proiectului “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, Ambasada Marii Britanii la Chișinău și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Audrey Hepburn - o icoană a stilului și bunătății în cele mai elegante forme
Next Află care sunt avantajele, cât și dezavantajele unui E-book
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − twelve =