Programul de stagiere „Powering Moldova’s Future” revine


Mockups Design

Înscrie-te acum și fii pregătit să modelezi viitorul energetic al Moldovei!

„Powering Moldova’s Future”, programul de stagiere fondat cu sprijinul Marii Britanii și USAID, se pregătește să lanseze cea de-a doua ediție în 2024, oferind oportunități captivante pentru viitorii specialiști în domeniul energiei regenerabile.

Descoperă Oportunitatea

Dacă ești student sau ai absolvit recent un program de inginerie, economie, drept, finanțe, comunicare, IT sau administrare, aceasta este sansa ta de a deveni catalizator al schimbărilor pozitive în Moldova. Programul de stagiere se va desfășura în perioada aprilie-septembrie 2024, concentrându-se pe instruirea participanților în domeniul energiei regenerabile.

Fii Parte a Schimbării

În calitate de participant la acest program, vei avea ocazia să te implici direct în proiecte cheie și să înveți de la experți recunoscuți în industrie. Cu o concentrare specială pe formarea viitorilor lideri în domeniul energetic, “Powering Moldova’s Future” vizează să inspire schimbări durabile și inovații în cadrul sectorului.

Criterii de înscriere

Pentru a beneficia de această oportunitate excepțională, trebuie să fii pasionat de sectorul energetic și să îți dorești să contribui la dezvoltarea durabilă a Moldovei. Aplicanții pot proveni din diverse domenii, inclusiv inginerie, economie, drept, finanțe, comunicare, IT sau administrare.

Cum poți participa?

Completează formularul de aplicare disponibil online și pregătește-te să te alături unei echipe dedicate schimbării. Deadline-ul pentru aplicare este [insera data], iar participanții selectați vor fi anunțați până la [insera data].

Nu rata șansa de a fi parte dintr-o inițiativă care va contribui la transformarea peisajului energetic al Moldovei. Înscrie-te acum și fii pregătit să îți construiești cariera într-un domeniu plin de oportunități și impact pozitiv!

Termen-limită – 11 februarie.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă activismul civic al tinerilor din diaspora Moldovei
Next Program de ghidare în carieră a tinerilor la America House Chișinău
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =