Job// Îţi place să organizezi lucruri ? Tekwill îţi propune un job la care ai visat toată viaţa

tineri, full time, job

Tekwill caută un Organizator iscusit (în toate). Ești ambițios/oasă, poți obține rezultate mari din lucruri mici, știi cum să utilizezi timpul eficient, ești comunicativ/ă ? Atunci ești cea mai potrivită candidatură care trebuie să se alăture celei mai inovative și inventive echipe Tekwill.

Pe lângă cerințele de mai sus, viitorii tăi colegi și-ar dori să posezi abilitatea de a lucra eficient în echipă. Să poți asculta, să pui întrebări și pe final – să-ți expui punctul tău de vedere.

Tekwill are o echipă tânără. Cei mai mulți dintre ei sunt cu experiență internațională. Scopul Tekwill este să implementeze tehnologiile informaționale, să dezvolte antreprenoriatul și startup-urile, să creeze condiții care îi vor motiva pe concetățenii noștri să rămână acasă.

Rolul tău la Tekwill va fi foarte important și este cu implicare full time, pentru că vei avea activități legate de managementul Asociației de Business Angels din Moldova, dezvoltarea unui Accelerator local pentru startup-uri, organizarea conferințelor de business și promovarea conceptelor de design thinking și leanstartup.

Dacă te-am interesat transmite CV-ul și o Scrisoare de Motivație „De ce Tekwill este potrivit pentru dezvoltarea ta personală?” în format PDF, la tchivriga@ict.md, până pe 10 Mai. Folosește subiectul „Organizator Tekwill – Nume Prenume”.
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te şi câştigă unul din cele 500 de bilete de odihnă oferite de Municipiul București
Next (VIDEO) Clădirea nefinisată a unei școli, pericol pentru tinerii din Sireți
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 8 =