Evenimente sport: Susține selecționata de fotbal în meciul cu Islanda

Eveniment pentru tineri, eveniment public în Chișinău, fotbal Moldova

Evenimente sport pentru tineri

Noi evenimente sport pentru tineri, este vorba de meciul dintre Moldova și Islanda. Pe 17 noiembrie, la 21:45, pe stadionul Zimbru, echipa țării va juca pe teren propriu cu Naționala Islandei. Vino în tribune începând cu ora 19:45, cu familia, colegii și prietenii tăi, ca să trăim împreună emoțiile frumoase de la meciurile echipei țării.

Calificările Euro 2020:

Meciul se desfășoară în cadrul preliminariilor pentru calificarea în Euro 2020. Moldova și Islanda sunt parte din Grupa H împreună cu țări ca Turcia, Andorra, Albania și Franța care este situată pe primul loc. Grupa H este una dintre cele 10 grupe care decid ce echipe de fotbal se vor califica la turnamentele finale de la UEFA Euro 2020. Echipele joacă între ele atât pe terenul de acasă, cât și peste hotare în formatul round-robin.

Meciul dintre Moldova și Islanda va fi ultimul dintre cele 10. În ultimele 5 meciuri, Islanda a câștigat 3 dintre ele, iar Republica Moldova a pierdut în toate 5. În cele 8 meciuri din cadrul UEFA Euro 2020 calificări, Moldova a câștigat doar o singură dată, echipa învinsă fiind Andorra.

Islanda a mai avut un meci de calificare cu Republica Moldova pe stadionul din capitala Islandei, Reykjavik. Meciul a avut loc pe 7 septembrie 2019, unde echipa țării noastre a pierdut cu scorul de 3-0.

Bilete:

În perioada 15 – 17 noiembrie, biletele vor fi disponibile și la casele stadionului Zimbru. Până atunci pot fi procurate pe fest.md.

Alte evenimente pentru tineri poți să le găsești pe platforma Youth.md.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Petreceți seara de duminică în compania unui spectacol marca Teatrul Național „Eugene Ionesco”
Next Alternosfera revine la Chișinău cu un nou concert: Postsrcriptum din Babel.
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *