Calendarul european de training: tot ce ai nevoie pentru dezvoltarea personală


Calendarul European de Training oferă o privire de ansamblu asupra oportunităților de formare în cadrul programelor Erasmus+: Youth in Action, European Solidarity Corps și dincolo de acestea. Acest calendar online este un instrument valoros pentru cei curioși să descopere activitățile de formare disponibile în Europa în domeniul tineretului și educației non-formale, precum și pentru cei care doresc să își promoveze propriile oferte de formare.

Ce Este Calendarul European de Training?

Calendarul se concentrează în principal pe programele Erasmus+: Youth in Action și European Solidarity Corps. Toate activitățile de formare listate în calendar trebuie să fie europene (sau internaționale), non-profit și adresate lucrătorilor de tineret care doresc să își dezvolte competențele pentru a lucra mai bine cu și pentru tineri. Aceste sesiuni de formare oferă oportunități de împărtășire a experiențelor și, ocazional, de stabilire de contacte pentru proiecte comune viitoare.

Oportunități pentru Lucrătorii de Tineret

Pe lângă activitățile de formare, calendarul poate publica apeluri pentru proiecte în care lucrătorii de tineret vor întâlni alte grupuri țintă, cum ar fi factorii de decizie în domeniul politicilor de tineret, organizatorii de învățare pentru adulți și alții, pentru a învăța unii de la alții.

Contribuie la Diversitate

Poți contribui la diversitatea ofertei din calendar adăugând propria ofertă de formare, alături de cele deschise de Agențiile Naționale, ONG-uri și alți parteneri activi în munca cu tinerii în Europa.

Informații Suplimentare și Asistență

Pentru informații generale și răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la ofertele găsite în Calendarul European de Training (ETC), te rugăm să consulți paginile noastre de ajutor.

Pentru întrebări specifice despre un apel de formare, te rugăm să scrii persoanei de contact atribuite fiecărui apel. Mai multe informații despre aceasta pot fi găsite, de asemenea, în paginile noastre de ajutor.

Descoperă și valorifică oportunitățile oferite de Calendarul European de Training pentru a-ți dezvolta competențele și pentru a contribui la dezvoltarea comunității de tineret din Europa! Pentru mai multe detalii accesați site-ul oficial.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de selectare a unui Expert în Realizarea Studiului „Desk Research”
Next Înscrie-te acum la un concurs internațional de caligrafie
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × three =