Îregistrează-te la cursul ACJ şi dezvoltă-ţi abilităţile de producere şi promovare a propriului content online

ACJ, content media, curs gratuit, oportunităţi pentru tineri

Foto-simbol: West City Radio
Eşti un activist civic şi eşti pasionat de blogging/vlogging? Ai şansa să te înregistrezi la cursul de intruire „Academy of Citizen Journalism”(ACJ).
Academy of Citizen Journalism (ACJ) este un curs de instruire pentru activiști civici, jurnaliști în devenire și bloggeri/vloggeri începători care doresc să devină participanți activi în procesul de formare a opiniei publice și să creeze un produs media informațional diferit și distinct decât cel livrat de canalele TV.

Ce înveți la Academy of Citizen Journalism?

Procesul de instruire în cadrul Academiei combină sesiuni teoretice de educație mediatică și ateliere practice pentru dezvoltarea abilităților de producerea și promovare a propriului content online. La ACJ vei învăța despre standardele și etica jurnalistică, manipulare informației și fact checking, tehnici de redactare și storytelling, tutorial pentru fotografie și utilizarea avansată a instrumentelor digitale.

În calitate de formatori vor fi activiști civici, bloggeri și specialiști în comunicare, fotografi și designer, jurnaliști și reporter din Moldova și de peste hotare. Mai mult ca atât, la curs puteți beneficia de vizite de studii și stagii de practică la instituție media din Moldova.

Cine poate participa?

Cursul este gratuit și deschis pentru toate persoanele care doresc să-și creeze sau îmbunătățească propriul produs media. Organizatorii aşteaptă tineri cu inițiativă de implicare civică activă.

În timpul cursului veți avea nevoie de un Laptop, smartphone și/sau aparat de fotografiat.

Cum te înregistrezi?

Dacă eşti interesat completează formularul, dosarul de aplicare trebuie să fie depus până pe data de 5 septembrie.

Cursul se începe pe data de 10 septembrie și va dura două luni cu lecții de trei ori pe săptămână.

Academy of Citizen Journalism este proiect implementat de Asociaţia pentru Susţinerea Iniţiativelor Studenţilor şi Tinerilor “ASIST” cu susținerea financiară al Black Sea Trust Fund for Regional Cooperation și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Participă la un curs de 5 săptămâni la BP "Liviu Rebreanu" şi află secretele cum să devii un orator profesionist
Next Vino la prezentarea teatralizată în domeniul torturii și relelor tratamente - „Lipsiți de libertate, nu și de deminate!”