Îți faci studiile în economie? Înscrie-te la Universitatea de Vară din București


Universitatea de Vară București

Studenții care își fac studiile în economie sau domenii conexe, au ocazia de a participa la Universitatea de Vară din București, care va reuni tineri din întreaga lume! Află în articol, cum poți participa și tu!

Pe scurt despre program:

Universitatea de Vară din București este un eveniment cultural și academic internațional, care are loc în fiecare an, în august, cu accent pe problemele economice sau domeniile de interes conexe și are ca obiectiv principal promovarea valorilor academice comune.

A 16-a ediție a școlii internaționale de vară va aduna studenți din întreaga lume pentru a discuta diferite subiecte în domeniul economiei. Cursurile se vor desfășura în perioada 16-30 august 2020. Împreună cu vorbitori și profesori din universități și companii de top din întreaga lume, 55 de participanți vor petrece 2 săptămâni în campusul Universității de Studii Economice din București, inclusiv un weekend prelungit de explorare particulară destinații din toată țara.

Care sunt valorile promovate de Universitate:

Misiunea pentru această Universitate de Vară este de a promova schimbul de idei și de a prezenta o serie de perspective în tema acestui an și de a oferi o experiență plăcută, creativă și plină de satisfacții pentru studenții participanți.

Iar viziunea programului este să identifice principalele provocări cu care se confruntă sectorul de afaceri în secolul XXI pentru a instrui o generație de noi profesioniști care sunt capabili să dezvolte și să implementeze idei noi într-un mediu multicultural și competitiv.

Universitatea de Vară este organizată cu scopul de a prezenta o serie de perspective privind noile provocări și oportunități din sectorul de afaceri, împreună cu prezentarea câtorva aspecte esențiale referitoare la globalizare pentru studenții din întreaga lume.

Cum poți aplica la program?

Universitatea din București îți oferă o mulțime de activități care îți vor testa abilitățile și punctele tari, îmbinate cu distracția, toate într-un uimitor eveniment de două săptămâni! Pentru mai multe detalii contactați trimițând un e-mail la application@bsu.ase.ro

În cadrul programului sunt disponibile burse totale sau parțiale! Aplicați până la 7 iunie 2020, accesând acest link.

Descoperă mai multe oportunități de dezvoltare, alături de youth.md!

Previous Ești pasionat de fotografie? Participă la National Geographic Photo Camp 2020
Next Frumuseţea de-a lungul istoriei: standarde şi idealuri
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *