Află de la Anastasia Miron care sunt particularitățile pieței virtuale


meeting

Cine organizează? ​Tekwill

Ce?​ Întâlnire cu Anastasia Miron

Când? 6 octombrie, între orele 19:00-21:00

Unde? Tekwill (Str. Studenţilor 9/11)

Dacă crezi că startup-urile reprezintă viitorul Moldovei, alătură-te clubului Tekwill Visionary Club, care reunește oameni din întreaga lume pentru a discuta tendințele pieței și tehnologiilor la nivel mondial, cu scopul de a conştientiza drumul pe care trebuie să-l urmeze  Moldova în viitor.

În luna octombrie, revine acasă Anastasia Miron, co-fondatoarea asociaţiei Globein, Tekedu și fondatoarea Child Proof Yourself. Cunoscută pentru energia sa, ea este pasionată de abilitarea oamenilor și a comunităților sub-privilegiate.

 Anastasia a lucrat pentru a îmbunătăți accesul tehnologic la piețele digitale de astăzi. Îi place să fie înconjurată de oameni inteligenţi, harnici şi cinstiţi, considerând că inteligenţa emoţională este unul dintre elementele-cheie ale unui business de lungă-durată.

Ea oferă îndrumare profesională, personalizată, inovatoare și distractivă, iar datorită contextului său multicultural, înțelege nevoile pieţei virtuale, în funcție de localizarea lor geo-politică.

Vino să afli ce înseamnă succesul, dar şi viziunea Anastasiei despre leadership, teambuilding, marketing digital și mobil. De asemenea, vei afla cum pot fi acestea integrate în Europa de Est.

Pentru mai multe detalii: tekwill.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dacă ești un tânăr cu inițiativă, vino la un forum și discută problemele comunității tale
Next Petrece o seară excepțională la un nou spectacol LIVE ”Mevv Acoustic”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *