Participă la o sesiune despre educație media și dezvoltare de conținut


Conținutul foto-video este unul dintre cele mai importante tipuri de conținut. Acesta necesită și un set de abilități pentru a putea fi realizat într-un mod calitativ și captivant. Dacă ești un împătimit al conținutului autentic sau un consumator fidel, te invităm să participi la un atelier în cadrul căruia vom vorbi despre aceste lucruri și vom vrea produse proprii.

Unde și când?

Acesta se va desfășura pe 16 decembrie 2023, la Chișinău, în cadrul proiectului „EduHub pentru Tineri”. Vor fi discutate subiecte interesante precum: cum se realizează un interviu eficient, ce tipuri de întrebări adresezi, cum poți să stimulezi gândirea critică prin intermediul produselor pe care le realizezi sau cum poți dezvolta un proiect media în cadrul comunității tale.

Ești invitat să participi și tu, înregistrându-te și completând acest formular.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Programul în domeniul creării de conținut jurnalistic educativ pentru tineri și de dezvoltare sustenabilă a ziarelor școlare este implementat de AO „Generația Altfel”, cu suportul Agenției Naționale pentru Tineret, în cadrul Programului anual de Granturi pentru Organizațiile de Tineret 2023. 

Acesta este realizat în parteneriat cu LID Moldova, cu suportul Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate, Biroul pentru România și Republica Moldova, finanțat în cadrul proiectului „Dezvoltarea cooperării cu societatea civilă în țările Parteneriatului Estic și Rusia” al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Federale Germane.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fundația Konrad Adenauer deschide înscrierile pentru programul de burse Sur-Place 2024 în Republica Moldova!
Next Programul activităţilor de susţinere a elevilor capabili de performanțe înalte din învățământul general 2024.
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − eight =