Fotografi de la National Geographic vor susține o lecție publică gratuită, la Chișinău

National Geographic, Fotojurnalism, lecție publică, Matt Moyer, Tekwill

Pentru prima oară, la Chișinău, tinerii pasionați de fotografie vor avea ocazia să asiste la o lecție publică, susținută de unul dintre fotografii de la National Geographic – Matt Moyer. Prezentarea renumitului fotograf va avea loc la Tekwill (str. Studenților 9/11, Universitatea Tehnică din Moldova), pe 14 aprilie, la ora 13:00.

Matt Moyer a colaborat cu numeroase publicații internaționale, printre care The Guardian și New York Times. A realizat o serie de reportaje din cele mai periculoase locuri din lume.

În cadrul evenimentului, Matt Moyer va vorbi publicului larg despre experiența sa de fotojurnalist, despre taberele fotografice organizate de National Geographic în întreaga lume și importanța acestora pentru dezvoltarea unui spirit de analiză critică, despre organizarea în premieră a unei tabere similare în Moldova (orașul Soroca), despre arta fotografică și modalitățile de educație prin istorii vizuale.

La eveniment sunt invitați toți cei pasionați de fotografie și jurnalism, intrarea este gratuită.

Evenimentul este parte a proiectului “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID (USAID Moldova) și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Învață să fii un manager bun la cursul de Project Management, organizat de Tekwill Academy
Next Învață să te protejezi de asalturi sau hărțuiri! Vino la trainingul „Siguranța este o prioritate”, organizat de CNTM
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × five =