Forum online privind egalitatea de gen și abilitarea femeilor


Organizațiile societății civile (OSC) din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina sunt invitate să participe la un forum online de pionierat – „Egalitatea de gen și abilitarea femeilor în țările Partenerului Estic: rolul și oportunitățile de cooperare ale OSC”. Evenimentul va avea loc în perioada 9-10 februarie.

Organizat de proiectul EU4Gender Equality Reform Helpdesk și finanțat de Uniunea Europeană, forumul va reuni OSC-uri, organizații internaționale, experți și consilieri de gen,i activiști din toate cele șase țări partenere din est. 

Vor fi discutate aspecte-cheie și provocări pentru egalitatea de gen și abilitarea femeilor în regiune, precum și dezvoltarea unei rețele pentru schimbul de informații și cunoștințe. 

Forumul online va include discuții axate pe abilitarea socială și economică a femeilor, pe strategii de prevenire și eliminare a violenței împotriva femeilor și pe alte subiecte importante. 

Pentru a participa la forum completați un scurt formular de înregistrare pentru a primi o invitație Zoom cu o zi înainte de forum.

Sursa: https://euneighbourseast.eu/

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dezbatere online despre un (alt) teatru al prezentului - The Walks
Next Granturi „Mentorat în afaceri 3 - start pentru tineret!”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − three =