Pictăm să ne protejăm / ALTfel – Săptămâna Națională a Voluntarilor 2020


Săptămâna Națională a Voluntarilor 2020

Pictăm să ne protejăm este acțiunea creativă lansată de Inițiativa Împreuna Împotriva COVID-19/ Voluntar.md în cadrul săptămâni naționale a voluntariatului – SNV 2020 ALTfel, la care vă invită să vă alăturați, de la mic la mare – Duminică, 4 octombrie, de la orele 12:00 – 15:00 în scuarul Palatului Național (zona parapet, havuz). Vom picta măști cu culori aprinse!

Materialele de creație și vopsele, paleta de culori variate sunt asigurate de către Art Atribut, pentru ei este important ca fiecare să aibă oportunitatea de a se exprima prin creativitate, individualitate și să primească emoții pozitive de la proces.

Prieteni noștri fideli Tucano Coffee vor fii alături de noi cu cea mai bună cafea toamna din oraș. Mulțumim!Pentru siguranța tuturor, vă rugăm respectuos să vă înregistrați prealabil la eveniment pentru participare, locurile sunt limitate: aici.

Reguli în contextul epidemiologic:

Vă rugăm să fiți echipați cu mască, dezinfectant, mănuși și cel mai important – ne obligăm să respectăm distanța socială 1,5m. Fii parte a unei săptămâni pline de fapte bune și colorate!SVN 2020 ALTfel este organizat local de către Initiativa Oameni pentru oameni / Voluntar.md își implementat la nivel național de către AO Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală „ANIMA”, Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT din cadrul DÎTS municipiul Bălți, cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Evenimentele organizate în cadrul SNV 2020 ALTfel sunt parte componenta a Proiectului Împreună Împotriva Covid-19 implementat în parteneriat cu asociația „Paliec mājās“, cu suportul generos al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Letone.

Săptămâna Națională a Voluntarilor:

Săptămâna Națională a Voluntarilor SVN reprezintă un eveniment național anual de promovare a voluntariatului şi de recrutare a voluntarilor care asigură formarea deprinderilor de a face voluntariat printr-o conlucrare eficientă a tinerilor, autorităţilor publice locale, businessului responsabil social, mass-mediei locale şi naţionale, societăţii civile, persoanelor publice şi cetăţenilor în organizarea şi desfăşurarea unor activităţi sociale, de caritate, ecologice, de instruire etc.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous [De la Psiholog la Tine] Nu ai reușit să participi la sesiunea de informare? Iată pași simpli cum să-ți gestionezi emoțiile
Next Lisnic Mădălina îți prezintă particularitățile Universității Jean Monnet!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 4 =