Înscrie-te la Spring Bootcamp IoT pentru tineri


Bootcamp IoT clubul ingineresc micro lab

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi dacă ai avea o casă inteligenta? Sau poate ai văzut filme în care actorii vorbesc cu casele lor sau pot aprinde lumina doar dacă bat din palme? Spring bootcamp Iot este pentru cei interesați de sisteme IoT!

Ei bine, dacă și tu vrei sa-ți transformi casa într-un sistem inteligent sau să conectezi lumina la un „creier artificial”, îți este interesantă tehnologia sau pur și simplu vrei sa încerci un domeniu nou în tehnologie, dar ai deja ceva cunoștințe în programare sau electronică, acest bootcamp este pentru tine!

Tot ce trebuie să știi despre bootcamp:

Spring bootcamp IoT este un program de cursuri online în care vei învăța despre sisteme IoT (Internet of Things), sensori, motoare și alte componente electronice timp de 3 săptămâni, iar la final vei avea o lună să-ți construiești propriul proiect IoT – Smart Home, în cadrul căruia vei conecta câteva componente ale casei tale la un sistem inteligent. Vei lucra într-o echipă „virtuală”, cu încă 2-3 participanți, veți lucra de la distanță. Sau dacă ai frați sau surori, îndeamnă-i să aplice și veți lucra împreună la proiect.

Clubul Ingineresc Micro Lab îți va asigura cursuri online, acces la mentori și îți va livra echipamentele electronice la ușa casei tale. Participarea este gratuită, cu condiția de returnare a echipamentelor electronice. În plus, pentru cele mai reușite proiecte, sunt asigurate PREMII și pentru toată lumea – DIPLOME!

Detalii importante:

  • Start bootcamp: 19 mai;
  • Taxa de participare: gratuit;
  • Organizator: Clubul Ingineresc Micro Lab;
  • Vârstă participanților: 16-30 ani (cu mici excepții);
  • Locație: Online;
  • Program: 3 săptămâni de cursuri online a câte 2 sesiuni pe săptămână, după care o lună de lucru la proiecte împreună cu mentorii.

Sună interesant? Înscrie-te aici!

Acest material/eveniment a fost produs/organizat cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Suedia și UK aid. Conținutul materialului este responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernelor SUA, Suediei sau al Marii Britanii.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Informație utilă pentru tineri // Care sunt avantajele studiilor în străinătate?
Next Traditional.md - platforma cu cele mai tradiționale și speciale cadouri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply