Participă la un eveniment public pentru tineri „Design Thinking is addictive – better products, same resources”

Eveniment public Chișinău, eveniment educațional pentru tineri, curs pentru studenți

Eveniment public pentru tineri

Un nou eveniment public pentru tineri în Chișinău unde veți descoperi dedesubturile dezvoltării unui produs, de la idee la succes, prin aplicarea Designului orientat pe utilizator. Acest training va introduce o metodologie în care utilizatorii, datele și feedback-ul utilizatorilor sunt încorporate continuu în procesul de proiectare a produsului.

Locatie: Tekwill, sala Frontend
Data: 28.11.2019
Ora: 18:30
Prezentator: Mariana Gurghis

Calea de la idee la produs finit, pe raft sau pe mediul online, e una provocatoare. Deseori, e o singură miză – totul sau nimic, cu două potențiale rezultate: eșec sau succes. De ce Nokia a eșuat, iar Apple nu cedează poziții? Ce face diferența între un produs bun și unul excelent? De ce unele produse sau servicii ajung un eșec, având în spate investiții mari și tehnologii de ultimă oră?

Tech Women vă propune un eveniment pentru tinerii din Chișinău unde vă va arăta cum puteți adapta un produs în jurul cererilor reale ale bazei de utilizatori. Este ușor să te lași prins într-un plan sau viziune de dezvoltare pe termen lung și să pierzi din vedere cine va fi cu adevărat judecătorul produsului tău: utilizatorii.

Veniți să descoperiți cum poate fi îmbunătățită experiența clientului, indiferent de domeniu, și cum poți crea produse de succes, cu aceleași resurse!

Evenimentul este organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Guvernului Suediei în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de excelență TIC Moldova”, Tekwill, implementat de Asociația Întreprinderilor TIC din Moldova (ATIC).

Alte evenimente educaționale sau eveniment public pentru tineri, găsești pe platforma Youth.md.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous PNUD în Moldova oferă stagii de practică pentru studenții din țară
Next Înscrie-te și participă la Conferința Națională „Durabilitatea financiară a sectorului de tineret”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =