A început procesul de înscriere la Bootcamp de primăvară, UPSHIFT Moldova


UPSHIFT este un program de inovare socială care susține implicarea tinerilor în domeniul economic prin intermediul antreprenoriatului social. În Moldova acest program este implementat de către TEKEDU, partener UNICEF Moldova.

Proiectul este adresat adolescenților și adolescentelor de pe întreg teritoriul țării și îi va împuternici să acționeze ca agenți de schimbare socială pentru comunitățile lor prin cele patru weekend-uri de traininguri specializate pe managementul de proiect, la finalul cărora participanții vor avea un produs final gata de implementare. 10 echipe vor beneficia de granturi pentru a-și realiza proiectele. Participarea la program este absolut gratuită, iar participanții vor beneficia de coffee break-uri, pauze de masă și de rambursarea cheltuielilor de transport public pentru deplasarea la locațiile de proiect.

Training-urile din cadrul programului se vor desfășura în format fizic în ambele zile de weekend, în perioada 09 Martie – 12 Martie 2022.

Dacă ai între 16 și 25 de ani și ai idei care pot aduce schimbări pozitive în comunitatea din care provii, te așteptăm cu drag la UPSHIFT!

Termenul-limită de înscriere este 12 februarie.

Pentru a participa ești încurajat să completezi acest formular.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ON's Book Club // romanul „Crimă și pedeapsă" de F. Dostoievski
Next Program de dezvoltare de documentar cu focus pe teme sociale și drepturile omului
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + two =