Traditional.md – platforma cu cele mai tradiționale și speciale cadouri


traditional md

Moldova este o țară a istoriei, tradițiilor și ritualurilor, adesea reflectate în activitățile sale economice, precum producția de textile, produse cosmetice, jucării, articole din lemn sau piele. Pe de altă parte, oamenii părăsesc masiv zonele rurale, iar piața locală nu mai este una atractivă.

Având în vedere faptul că multe dintre aceste afaceri tradiționale și antreprenori seniori nu sunt capabili să se adapteze la noul mediu de piață și să introducă inovație în modelul lor de afaceri, nu sunt destul de interesante pentru generațiile tinere, precum și o sursă potențială de creștere economică.

Astfel, traditional.md este o piață incluzivă pentru grupuri vulnerabile, cum ar fi antreprenori seniori și antreprenori din zonele rurale, care sunt analfabeți digitali și creează o sinergie între aceștia și tinerii profesioniști care au o înclinație naturală către tehnologie și inovare.

Pe lângă multe alte beneficii, grupurile de antreprenori vor avea acces și la o platformă online, unde aceștia pot ajunge la o audiență mai mare pentru clienți și își vor elibera potențialul maxim. Făcând acest lucru, vom încuraja dezvoltarea tehnologică pe sectoare cu valoare adăugată ridicată și vom asigura creșterea lor durabilă. În al doilea rând, vom susține dezvoltarea antreprenoriatului social, care este o sursă de creare de locuri de muncă și de incluziune economică.

Traditional.md va fi lansată pe 1 iunie, și va reprezinta:

  • platformă online comercială care va furniza servicii de marketing online și comerț electronic la costuri reduse pentru cel puțin 50 de companii mici;
  • asistență personalizată în elaborarea designului online și a prezentării produselor la cel puțin 30 de antreprenori;
  • susținerea a cel puțin 10 antreprenori sociali, acoperind taxele de intermediere a transferurilor comerciale prin intermediul platformei.

Urmărește paginile de Facebook și Instagram ale platformei pentru mai multe informații despre acestea. Dacă ești antreprenor și îți dorești să-ți promovezi produsele, nu ezita să ne contactezi.

Accesează pagina Youth.md pentru alte informații și oportunități.

Previous Înscrie-te la Spring Bootcamp IoT pentru tineri
Next Bacalaureat 2020: lecții de pregătire online (orar 4 - 8 mai)
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *