Înscrie-te la școala de vară IoT, fă cunoștință cu această tehnologie și creează propriul farmBot

scoala de vara, internet of things, oportunitate

În perioada 1 – 5 iulie 2019, Clubul Ingineresc Microlab organizează Școala de vară, ediția a VI-a.

Tematica acesteia este Internet of Things (IoT). Domeniul IoT joacă un rol-cheie în zilele noastre, de la gestionarea fluxului de pasageri al aeroporturilor și până la încălzirea clădirilor sau îngrijirea bătrânilor.

IoT-ul este urmașul lui Big Data și reprezintă interacțiunile dintre dispozitivele inteligente unice interconectate prin infrastructura de internet actuală. Prin interconectarea acestor dispozitive se așteaptă o automatizare în aproape toate domeniile și permiterea dezvoltării unor aplicații complexe.

Pentru a te înregistra la Școala de vară „Internet of Things”, accesează: https://bit.ly/31pER7v.

Internet of Things (sau IoT, prescurtat) este o tehnologie ce permite conectarea mai multor device-uri prin internet pentru a realiza anumite sarcini. FarmBoți, Stații meteo de înregistrare a vremii și Smart House, toate astea sunt doar câteva din aplicațiile IoT. Vino la școala de vară organizată de Micro Lab pentru a face cunoștință cu această tehnologie și pentru a crea propriul farmBot.

În caz că ai careva întrebări te rog să ne contactezi după datele de contact de mai jos: tel: +37368672240 E-mail: event@microlab.utm.md

Previous Ia parte la un program spiritual special, de Ziua Internațională Yoga
Next Festivalul Filmului European se va desfășura, în premieră, la Chișinău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *