Înscrie-te la școala de vară IoT, fă cunoștință cu această tehnologie și creează propriul farmBot

scoala de vara, internet of things, oportunitate

În perioada 1 – 5 iulie 2019, Clubul Ingineresc Microlab organizează Școala de vară, ediția a VI-a.

Tematica acesteia este Internet of Things (IoT). Domeniul IoT joacă un rol-cheie în zilele noastre, de la gestionarea fluxului de pasageri al aeroporturilor și până la încălzirea clădirilor sau îngrijirea bătrânilor.

IoT-ul este urmașul lui Big Data și reprezintă interacțiunile dintre dispozitivele inteligente unice interconectate prin infrastructura de internet actuală. Prin interconectarea acestor dispozitive se așteaptă o automatizare în aproape toate domeniile și permiterea dezvoltării unor aplicații complexe.

Pentru a te înregistra la Școala de vară „Internet of Things”, accesează: https://bit.ly/31pER7v.

Internet of Things (sau IoT, prescurtat) este o tehnologie ce permite conectarea mai multor device-uri prin internet pentru a realiza anumite sarcini. FarmBoți, Stații meteo de înregistrare a vremii și Smart House, toate astea sunt doar câteva din aplicațiile IoT. Vino la școala de vară organizată de Micro Lab pentru a face cunoștință cu această tehnologie și pentru a crea propriul farmBot.

În caz că ai careva întrebări te rog să ne contactezi după datele de contact de mai jos: tel: +37368672240 E-mail: event@microlab.utm.md

Previous Ia parte la un program spiritual special, de Ziua Internațională Yoga
Next Festivalul Filmului European se va desfășura, în premieră, la Chișinău
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *