Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova te îndeamnă să pregătești ghiozdanul de școală pentru un copil nevoiaș

Caritate, Caritas Moldova, Binefacere,

Doar împreună putem să aducem zâmbetul pe chipul cât mai multor copii care nu îndrăznesc, decât cu eforturi mari, să spere la un viitor mai bun. 

În preajma noului început de an școlar, Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova lansează campania: “Ajută-mă să-mi pregătesc rucsacul de școală”, pentru sprijinirea copiilor, care nu au posibilități de a-și achiziționa rechizite școlare și pentru motivarea lor să-și continue studiile la școală.

Anul acesta ne îndreptăm pașii spre a veni în ajutorul a 100 de copii, cu vârste cuprinse între 7-13 ani, iar acești pași îi putem realiza doar împreună. Astfel, în perioada 29 iulie – 20 august, Caritas Moldova îndeamnă toți doritorii să doneze câte un ghiozdan sau rechizite școlare și astfel, un copil se va bucura de ceva atât de important pentru viitorul lui – accesul la învățătură.

Când vă hotărâți să pregătiți ghiozdanul copilului dumneavoastră, vă rugăm să cumpărați un pix, un creion sau un caiet în plus, pentru un copil care îşi dorește să meargă la școală, dar nu are ghiozdan sau ce pune în el. Noi îl vom echipa şi îl vom dărui cu drag.

Mai multe detalii despre campanie găsiți AICI.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous (FOTO) ISTORII URBANE #8: Cele mai populare tipuri de picturi murale întâlnite pe străzile Chișinăului
Next Recomandare Youth.md: cum scrii un eseu motivațional pentru admiterea la universitate
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + sixteen =