Înscrie-te la Programul de Internship la Orange Systems – JUMP și dezvoltă-ți abilitățile de Software Testing

orange, JUMP, bursa, oportunitate

Orange a lansat o nouă ediție a Programul de Internship la Orange Systems – JUMP. Îți oferă acces la resurse unice de creștere profesională, experiență într-o echipă de entuziaști și bursă lunară.

Vrei mai multe informații? Vino pe 21 mai, ora 18:00, la Orange Kitchen să cunoști mentorii și detaliile despre program. Asigură-ți locul călduț la eveniment completând formularul de participare pe www.omd.md/formular.

JUMP are patru domenii în care tinerii pot să se dezvolte: Software Testing, Software Development Project Management, Front-end și UX/UI. Programul se va desfășura din iunie până în august, între 4 și 6 ore pe zi, 4 sau 5 zile pe săptămână. Fiecare domeniu îmbină în sine perioada de orientare, prin care trec și angajații Orange, coaching pe partea tehnică, training pe partea de soft skills și, bineînțeles, partea practică.

Perioada de înscriere la programul de internship e până în data de 31 mai, prin expedierea CV-ului și a unei scrisori de intenție la adresa jump@orange.md, specificând domeniul selectat. Aceasta constituie prima etapă de selecție.

Vor fi compensate cheltuielile zilnice (transport + masă), în valoare de 2.000 MDL lunar.

Mai multe detalii pe www.omd.md/JUMP

Previous Participă la un atelier și dezvoltă-ți competențele digitale
Next Participă la o serie de ateliere gratuite cu profesioniști notorii din cinematografie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *