Participă la un atelier și dezvoltă-ți competențele digitale

artico, iteacher, competente digitale

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO anunță despre lansarea proiectului iTeacher – „Dezvoltarea Competențelor Digitale ale Cadrelor Didactice”.

Proiectul este organizat cu suportul financiar al Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA) din fondurile programului de Cooperare Austriacă pentru Dezvoltare și implementat de către Centrul ARTICO.

În cadrul proiectului vor fi instruiți 600 de pedagogi, câte 60 de persoane în cadrul unui atelier teoretic-practic. La finalul atelierului, persoanele instruite vor primi materialul studiat și vor realiza o activitate informativă la ei în instituție. Iar în luna octombrie, va avea loc ”Laboratorul bunelor practici”, unde participanții vor prezenta activitatea lor post-proiect.

Atelierele au scopul de dezvoltare a abilităților de lucru cu platformele online de creare de teste și lecții interactive, utilizarea corectă a tablei interactive și softuri gratuite ce pot fi folosite în cadrul lecțiilor, rolul rețelelor sociale în interacționarea cu copiii (tinerii) și crearea a 3 tipuri de forme de aplicare și analiza grafică a rezultatelor.

Activitatea se va desfășura la ARTICO (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169), sala Zebra.

ATENȚIE: Atelierul va dura 3-4 ore, iar dvs. Vă puteți înregistra doar pentru o zi în întregul proiect. Participanții sunt rugați să dețină un laptop, sau o tabletă pentru activitățile practice.

Organizatorii își asumă cheltuielile de alimentație și transport în baza tichetelor. Iar participanții vor primi certificat.

Evenimentul este gratuit și se face în baza înregistrării prealabile aici. http://artico.md/dezvoltarea-competentelor-digitale-ale-cadrelor-didactice/

Pentru detalii, nu ezitați să scrii la maria.pasat@artico.md sau la nr. 079853641, Maria.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vezi ce te așteaptă la NOAPTEA EUROPEANĂ A MUZEELOR
Next Înscrie-te la Programul de Internship la Orange Systems - JUMP și dezvoltă-ți abilitățile de Software Testing
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *