Înscrie-te la cursuri și beneficiază de experiență în domeniul IT

cursuri it, Curs JavaScript începător, elevi, it4ba

Incubatorul „IT4BA” (Information Technologies for Business Application) din cadrul ASEM, te invită să te înscrii la următoarele cursuri în domeniul Tehnologiilor Informaţionale: Web design, Limbajul Pascal începători și avansat, Programare în limbajul C, Curs de grafica pe calculator Adobe Photoshop și CorelDRAW, Curs HTML, CSS, Curs JavaScript începător, etc.

La cursuri pot participa elevii claselor 5–12. Acestea sunt organizate periodic, cu durata de 2 săptămâni. Doritorii se pot înscrie la orice număr de module din lista de mai sus, dar nu mai mult de două pentru fiecare perioadă (2 săptămâni).

Lista de cursuri și prețurile acestora le găsiți aici.

În fiecare zi sunt prevăzute lecții practice, lucru în grup, studii de caz, menite să te ajute să descoperi oportunităţile oferite de cele 22 de module. Cursurile se vor desfășura în laboratoarele și sălile de calculatoare ale ASEM, dotate cu tehnică de calcul performantă, și vor fi predate de profesori cu experiență bogată în domeniul IT.

La finalizare, participanții vor primi certificate de absolvire, eliberate de Academia de Studii Economice din Moldova.

Pentru înscrierea la cursuri, expediați pe adresa office@it4ba.md un mesaj de intenție cu indicarea perioadei (perioadelor) de frecventare, precum și lista modulelor pe care doriți să le studiați. Înscrierea poate fi făcută și prin completarea formularului de pe site-ul www.it4ba.ase.md Grupele participanților vor fi formate în conformitate cu modulele alese.

Informaţii suplimentare: e-mail: office@it4ba.md, tel.: 069224000 sau 067369293.

Informații de contact: Str. Bănulescu Bodoni 59, bl. „B”, of.809

Tel:  (37322) 225239,  e-mail: tutunaru@ase.md

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 6 paşi cum să îţi îmbunătăţeşti memoria şi să înveţi cât mai rapid
Next Propune și dezbate soluții reale la Challenger 7
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =