Înregistrează-te și participă la o serie de activități pentru combaterea rasismului, extremismului și discriminării

avi moldova, rasism, discriminare, training, oportunitate pentru tineri

Ești tânăr, activ și interesat de combaterea discriminării în Republica Moldova? AVI- Moldova recrutează tineri inspirați pentru implementarea unui șir de activități locale la subiectul anti-rasism, anti-extremism și anti-discriminare. 

Work-shopurile sunt un follow-up al activităților desfășurate de Service Civil International Germania între 14 și 21 octombrie, la Berlin, la subiectul anti-rasismului și al anti-extremismului.  Aceleași activități urmează să fie organizate în perioada 12 noiembrie-12 decembrie la nivel local, în Republica Moldova, de către un grup de tineri din țară, recrutați și instruiți de către echipa AVI-Moldova.

Proiectul a început ca un parteneriat între Ucraina, Armenia și Republica Moldova, sprijinit de Federal Foreign Office și va fi continuat în fiecare țară la nivel local.

Criteriile de eligibilitate:

# Tinerii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani și să fie dispuși să acorde timpul atât pentru work-shopurile conduse de ei, cât și pentru trainingul de informare condus de AVI-Moldova.
# Avantaj au tinerii implicați în consilii de elevi, studenți, ONG-uri locale, însă nu îi demotivăm să aplice nici pe acei pentru care aceasta va fi prima experiență de voluntariat.

 Care este misiunea tinerilor recrutați?
# Timp de 4 zile, tinerii vor urma un training despre metodele care pot fi aplicate la workshop-urile pe care le vor conduce.
#  În următoarele săptămâni, vor aplica metodele învățate în cadrul trainingului în una din regiunile Sud, Centru, Nord, Gagauzia sau Transnistria.

Trainingurile despre metode vor avea loc între 9 și 11 noiembrie la Chișinău, iar costurile de cazare, transport și mâncare sunt în totalitate acoperite de AVI-Moldova.

Absențele pentru direcțiile școlilor și ale universităților vor fi motivate.

Pentru a participa în proiect completează acest formular, iar pentru orice întrebare, contactează organizatorii la evs@avimd.org.

Previous Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău revine cu cea de-a II-a ediție a proiectului ,,ABSTRACT”
Next Participă la „Moldova Cyber Week 2018” și află despre securitatea în domeniul virtual
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *