Vino la Aspire și fii tu următoarea persoană care va schimba lumea


Cine organizează ? Bianca Drotleff şi Elena Zaharia

Ce ? Seminar “Aspire- The impact of ONE”

Când ? 11 noiembrie 2017, orele 10:00 – 18.00

Unde ? Facultatea de drept USM

Descriere:

Marie Curie, Martin Luther King Jr., Amelia Earhart si Bill Gates toţi au adus o schimbare în lumea noastră. Ei au depăşit toate barierele societăţii şi au arătat lumii întregi că spiritul unei persoane reprezintă elementul esenţial pentru ca acesta să treacă peste orice obstacol.

Aspire este o oportunitate minunată care te va ajuta să ieşi din zona ta de confort, să cunoşti poveştile oamenilor care au inspirat şi au schimbat lumea, persoane care nu au renunţat la visele lor. Aspire este locul unde TU devii următoarea persoană care să aibă această putere şi care va fi în stare să schimbe lumea.

Ce facem noi?

Aspire este singurul program de leadership și antreprenoriat din România unde atât profesorii de la Harvard, Stanford, INSEAD și Berkeley, cât și profesioniști din diferite domenii predau și inspiră. Mai mult decât o academie, Aspire este o experiență care schimbă viețile marilor lideri și antreprenori de mâine, oferind programe de leadership şi antreprenoriat special construite pentru elevi, studenți şi tineri profesioniști.

Misiunea noastră este să descoperim, dezvoltăm şi conectăm tinerii cu potenţial de lider în domeniile în care activează. Scopul nostru este de a inspira tinerii să işi găsească menirea, vocaţia şi de a-i încuraja să aducă o contribuţie la dezvoltarea societăţii.

Evenimentul din Chişinău va avea loc pe 11 noiembrie la Facultatea de Drept, USM, între orele 10:00 şi 18.00. În cadrul evenimentului vom avea invitaţi din domenii precum business, antreprenoriat, ONG sau cultura, care va vor vorbi despre cum şi-au început cariera şi cum au ajuns sa influenţeze domeniile în care activează şi nu numai. Invitaţii vor fi anunţaţi în preajma evenimentului.

Pentru a participa la eveniment , accesează şi completează linkul de mai jos: https://goo.gl/forms/4mxEpIKABrCWtZ4n2

 

Sursa: https://aspireacademy.ro/

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la o masă rotundă despre aspectele accesului la apă potabilă calitativă
Next (Interviu) Adrian Andronic - un tânăr care știe să îmbine știința și sportul, obținând rezultate de laudă. Care este secretul lui?
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *