Concursul eseurilor pentru drepturile omului 2024 este în toi


Concursul pentru eseurile despre drepturile omului este un premiu decernat anual și sponsorizat de Academia ce vizează încurajarea producției de articole academice în domeniul dreptului internațional pentru oameni.

Care este subiectul ales pentru ediția 2024?

Subiectul ales pentru ediția 2024 este “Protecția și garantarea drepturilor omului în mediile digitale”.Participanții beneficiază de flexibilitate în alegerea temei (cât timp este în proximitatea subiectului principal). Totuși, dacă eseul deviază de la subiectul anului 2024 sau nu se regăsește, participanți respectivi vor fi eventual descalificați.

Academia va acorda două premii în acest an.

  • Cel mai bun eseu în limba engleză
  • Cel mai bun eseu în limba spaniolă

Premiul constă în:

O bursă de școlarizare completă la Programul de Studii sponsor, pentru obținerea unei diplome sau a unui certificat de participare. Articolele cele mai bune s-ar putea să fie publicate în American University Internațional Law Review, ce conține materiale diverse de tip academic cu în jur de 1500 de aplicări anuale pentru publicare

Data limită de înscriere este 1 februarie 2024. Pentru detalii accesați linkul  https://www.wcl.american.edu/impact/initiatives-programs/hracademy/award/

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concursul Champions of Change a dat start, vezi despre ce este vorba
Next International Education Week 2023 at America House Chisinau
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 9 =