Înregistrează-te la Simpozionul anual de proprietate intelectuală „Lecturi AGEPI”

agepi, lecturi simpozionice, oportunitate, conferinta

Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) lansează invitația de a participa la cea de-a XXI-a ediție a Simpozionului anual de proprietate intelectuală „Lecturi AGEPI”. Acesta va avea loc pe data de 24 aprilie 2019 în sala de conferințe a AGEPI.

Evenimentul își propune crearea unei platforme de discuții și socializare, care va permite schimbul de idei și identificarea noilor perspective pentru gestionarea eficientă și eficace a celor mai mari provocări în domeniul proprietății intelectuale (PI).

Simpozionul va reuni atât specialiști care activează în domeniul protecţiei proprietăţii intelectuale, cât și reprezentanți ai instituțiilor și organizațiilor din sfera științei și inovării, ai autorităților administraţiei publice centrale cu responsabilități în domeniul asigurării respectării drepturilor de proprietate intelectuală, mandatari autorizați și consilieri în PI, inventatori, profesori, studenți, masteranzi și doctoranzi din cadrul instituțiilor de învăţământ superior din republică.

La actuala ediție sunt invitați şi reprezentanţi ai Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci din România şi ai Oficiului Român pentru Drepturile de Autor.

Simpozionul va cuprinde discuții interactive pe o gamă largă de subiecte din sfera proprietății intelectuale care vor fi abordate în cadrul  următoarelor secțiuni:

  • Evoluții legislative în domeniul proprietății intelectuale;
  • Respectarea drepturilor de proprietate intelectuală;
  • Valorificarea proprietății intelectuale.

În acest context, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală invită persoanele interesate să participe la Simpozionul anual de proprietate intelectuală „Lecturi AGEPI”.

Înregistrarea participanților, inclusiv prezentarea temelor pentru comunicări,  este gratuită și se va efectua prin completarea formularului, până la data de 8 aprilie 2019. Evenimentul va avea loc în limba română.

Pentru întrebări și detalii ne puteți scrie la adresa: [email protected] sau ne puteți contacta telefonic la numărul: 022-400-592.

Formularul de înregistrare și cerințele pentru prezentări pot fi accesate aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la campionatul de asamblare la viteză a puzzle-urilor și pune-ți la încercare logica
Next Află cum te înscrii la Civil Society Scholar Awards și cum dezvolți proiecte educaționale inovative
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 4 =