Înscrie-te la campionatul de asamblare la viteză a puzzle-urilor și pune-ți la încercare logica

puzzle day, campionat, tekwill

Duminică, 24 martie, la Chișinău va avea loc cea de-a șasea ediție a campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day by Castorland 2019”. La acest eveniment sunt invitați toți amatorii de puzzle-uri, care doresc să-și pună logica, atenția și viteza la încercare.

Dacă dorești să participi la campionat, adună o echipă de 2-4 persoane, înregistrați-vă și selectează categoria în care doriți să concurați: amatori sau profesioniști. Pentru ambele categorii se aplică aceleași reguli, singura diferență fiind aceea că amatorii și profesioniștii vor avea puzzle-uri de dificultate diferită.

În ziua „X”, participanții vor avea la dispoziție 2 ore și un puzzle de 500 de piese. Câștigă echipa care a asamblat imaginea cel mai rapid. În cadrul campionatului vor fi desemnate câte o echipă de câștigători din ambele categorii, de aceea, toate echipele au șanse egale să obțină titlul de cei mai rapizi asamblatori de puzzle din Moldova.

„Puzzle Day by Castorland 2019” este o competiție de echipă, la care poate participa oricine – de la copii (începând cu vârsta de 7 ani), până la bunici. Pentru cei mici va fi amenajată o zonă specială de joacă.

Locul desfășurării: Centrul IT Tekwill, str. Studenților, 9/11. Startul competiției: 12:00.
Costul participării unei echipe (maximum 4 persoane): până pe 20 martie – 300 lei, începând cu data de 21 martie – 400 lei.

Înregistrați-vă echipa aici: https://puzzleday.md/ro/.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Demonstrează că ești un actor adevărat la Festivalul de Teatru „Ostende"
Next Înregistrează-te la Simpozionul anual de proprietate intelectuală „Lecturi AGEPI”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + 18 =