Tinerii din Cahul care planifică să își deschidă o afacere pot beneficia de o instruire în domeniu


cahul instruire antreprenoriat

Tinerii din Cahul, care planifică să își deschidă o afacere pot beneficia de o instruire, în care vor afla detalii legale și financiare din domeniu, pentru a-și realiza visul cu succes!

La inițierea și dezvoltarea unei afaceri, orice antreprenor are nevoie să cunoască modul de navigare a proceselor birocratice și cele mai bune practici manageriale.

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (AIM) va elabora Ghidul pentru Micul Business. Acesta va fi un instrument practic, care va oferi tinerilor antreprenori abilități și cunoștințe pe subiecte birocratice, legale și financiare necesare în primii 3 ani de activitate.

Dacă sunteți antreprenor în faza de start-up sau vă gândiți să lansați o afacere vă invităm la workshopul organizat de AIM în parteneriat cu CEDA (Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri) pentru a afla ce trebuie să cunoașteți când inițiați o afacere, sau să relatați experiența voastră și care sunt așteptările când lansați o afacere.

Subiectele abordate vor viza reglementarea activității de întreprinzător, conduita antreprenorului în timpul unui control, protejarea investițiilor, tehnici de lucru în echipă, criterii pentru identificarea unui partener de afaceri dar și multe alte aspecte practice.

La instruire vor fi discuții active asupra conținutului, iar opinia voastră va fi reflectată în Ghidul pentru Micul Business.

Data: 03 Martie
Ora: 10:00 – 13:00
Locație: Incubatorul de Afaceri Cahul, str Bogdan Petriceicu Hașdeu, 2.

Participarea la eveniment este gratuită. Pentru a participa la eveniment, completează acest formular. Nu uita însă, că numărul de locuri este limitat și accesul se va face în baza confirmării.

Această activitate este realizată cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, pe youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cunoști limba engleză? Demonstrează într-o competiție pentru tineri!
Next Ai un proiect media? Vino la un eveniment și află cum îl monetizezi
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × five =