GROW ME UP RECRUTEAZĂ! FĂ ȘI TU PARTE DIN FAMILIA LOR!


Ești adolescent cu vârsta cuprinsă între 13-19 ani? Ești creativ, responsabil și ambițios? Ai inițiativă, dorința de a crește, vii mereu cu idei noi și te-ar interesa să afli mai multe despre event management și lucrul cu oamenii? Dacă răspunsul la toate întrebările de mai sus este da, te vei potrivi de minune în echipa și familia Grow Me Up. 

Responsabilitatea ta va consta în a fi un membru activ și să ajuți organizația să aibă un impact asupra celor cu care interacționează, iar în schimb ei îți vor oferi sprijin, gânduri pozitive și oportunitatea de a-ți dezvolta ideile. Nu rata șansa!

Pentru a afla mai multe detalii despre Organizația Grow Me Up, accesează pagina lor de Facebook.

Dacă te-ai convins că vrei să te dezvolți mai departe alături de echipa GMU, aplică aici până pe data de 15 Septembrie. Nu rata șansa!

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 7 motive pentru care să mergi la IarmarEco în acest weekend
Next Află „Cum abordăm criza de mediu: o cursă contra-cronometru”, la Social Good Summit 2019
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + six =